EETHIER

EETHIER Pizza - Grill - Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethier. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:37 Zoals altijd weer lekker.
22 sep 2022 om 21:56 Top
22 sep 2022 om 19:26 Eerste keer besteld. Was heerlijk.
26 aug 2022 om 18:47 Slechte pizza. Bodem was erg dik en zacht, zal hier nooit weer bestellen.
24 aug 2022 om 21:08 Het eten was prima en warm.
24 aug 2022 om 19:46 Eten half uur voor bezorgtijd binnen, gelukkig iedereen thuis. Warme sla en vandaag was er niks gekruid...alles flauw. Pizza was wel lekker. Vorige keren altijd lekker gegeten..
19 aug 2022 om 20:11 Heerlijk gegeten. Goede service
19 aug 2022 om 9:32 Goed en lekker eten, helaas wel duurder geworden om te bestellen. Eerst kon ik vanaf €12 euro bestellen en nu moet ik minimaal €17 euro bestellen, daar ben ik niet zo blij mee.
10 aug 2022 om 22:11 Sla zat bij de warme maaltijd in helemaal slof, Rijst was niet lang genoeg gekookt, Keihard En spareribs zaten heel veel bot splinters in Ik heb na 2 happen van alles zo alles de prullenbak in gegooid Kipshaorma was wel lekker
9 aug 2022 om 7:01 Ik had speciaal een pizza besteld met artisjokken,maar die zaten er helaas niet op.Verder was het eten wel goed.
7 aug 2022 om 18:41 Smaak is wel okay maar kan net zo goed pizza's ophalen van supermarkt zo klein dun en belegd
3 aug 2022 om 23:07 Eten was super, zeker voor herhaling vatbaar! Wel teleurstellend dat bij het plaatsen van de bestelling een bezorgtijd van 20-45 minuten aangegeven wordt en dat dit na betaling wijzigt naar 90(!) minuten. Niet heel handig…