EETHIER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 758 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethier. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 9:14 Heerlijke pizza s Goede bezorging
2 feb 2023 om 19:58 Echt super lekker niet normaal bestel er altijd me zoontjes zijn ook gek op hun super restaurant i love it
2 feb 2023 om 16:53 Snelle levering, aardige mensen, ik raad ze aan. Ik had een beetje argwaan omdat ze niet zijn vernoemd naar een turkse badplaats of ali baba maar dat bleek nergens voor nodig.
29 jan 2023 om 9:34 Eten was lekker en warm. Het duurde wel even, maar ons was dit van de voren medegedeeld. Al met al prima! Extra tevreden waren wij over de knoflooksaus. Die vonden wij allemaal erg lekker.
21 jan 2023 om 18:45 Super, net als anders!
20 jan 2023 om 21:02 Heerlijk gegeten zeer goede kwaliteit eten en lekker heet geleverd.
19 jan 2023 om 20:10 Helaas was het eten niet lekker, enorm veel kruiden gebruikt en rauwe saté… volgende keer niet weer.
15 jan 2023 om 19:50 Sate was nog half rauw, patat en braadworst bijna koud. Alleen de surinaamse bami was lekker
9 jan 2023 om 23:25 Super lekker
9 jan 2023 om 13:17 Heel goed begin van 2023 om weer te bestellen bij EETHIER ,wij hebben heerlijk gegeten!Hartelijk dank
8 jan 2023 om 20:35 De vrouwelijke bezorgster erg vriendelijk..het eten was ook weer lekker ..zeker een aanrader om weer te bestellen ,zeker nadat we vorige week bij de fontijn ,het nieuwe visrestaurant ,eten hadden ontvangen wat niet te eten was
8 jan 2023 om 20:31 Het eten was weer erg lekker ,zoals altijd