EETHIER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 807 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethier. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 19:43 Helaas eten was niet warm en helft van de beste bestelling zat er niet bij. Mevr. had geen zin om nog een keer te rijden dus als het goed is krijg ik het de volgende keer extra
14 jun 2024 om 22:57 Wij hebben samen zo héérlijk gegeten.Bedankt voor de altijd fijne bezorging.
3 jun 2024 om 12:26 Heerlijk gegeten! Was mooi op tijd Was nog heet toen het werd bezorgt jammer dat wij de knoflooksaus apart bij moesten bestellen
2 jun 2024 om 19:59 Goede bezorging netjes op tijd Eten zelf minder van kwaliteit. Het vlees was bijna niet van de spareribs af te krijgen. En het broodje kip gyros moest je zelf nog samenstellen uit de ingrediënten. Paraat was erg slap.
1 jun 2024 om 20:06 Gewoon goed... Snel warm en lekker veel keuze en vriendelijke bezorgster..
23 mei 2024 om 22:08 Snelle bezorging en eten was ook goed
21 mei 2024 om 20:30 GEWELDIG, goed eten en goede service. Altijd op tijd en aardig personeel, gewoon goed en geweldige zaak.
19 mei 2024 om 20:04 Eten kwam warm aan maar het was niet van kwaliteit. Het leek alsof diepvries hamburgers waren geschaafd en dat die gebakken waren.
19 mei 2024 om 13:31 Hele vriendelijke bezorgster maar daar was het ook mee gezegd. Bitterballen smaakte naar oud frituurvet en kip was smaakloos. Voor ons niet meer hier.
18 mei 2024 om 20:48 We bestellen hier regelmatig. Altijd goede kwaliteit eten en grote porties. Snelle levering en vriendelijke bezorging.
12 mei 2024 om 11:13 Het was allemaal zo lekker ,hartelijke dank!
12 mei 2024 om 5:28 Het eten stonk rook bedorven